Gotujemy & Smakujemy

Pasta Jajeczna (wersja 1)

0


Potrawa szybka, tania i smaczna. Doskonała na kanapki. 
Tylko jak ją wykonać ? Polecam przepis!

Składniki:
2 jaja ugotowane na twardo;
pół papryki czerwonej;
pół papryki żółtej;
1/4 puszki kukurydzy słodkiej;
2 łyżki majonezu;
1 łyżka ketchupu curry;
przyprawy: szczypta soli, cukru, pieprzu;

Sposób wykonania:
Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez oraz ketchup na sam koniec przyprawić wedle uznania. Schłodzić w lodówce.

Nie ma nic prostszego do wykonania !
 
Ja pastę przygotowałam po zrobieniu pizzy, której przepis znajdziecie TUTAJ - KLIK :)
Żeby nie przesadzić ze składnikami na pizzę zawsze troszkę zostawiam na pastę, którą później smaruję kanapki.
Mmmmm... Pycha! :-)



0 komentarze:

Prześlij komentarz